Υποδεχόμαστε με χαρά την 20ή σεζόν του ATHLOPOLIS CLUB – FOOTBALL ACADEMY! ⚽️ Είναι μεγάλη μας χαρά να ανακοινώσουμε ότι οι προπονήσεις ξεκινούν την Τρίτη, 29 Αυγούστου, και απευθύνονται σε όλα τα παιδιά γεννημένα από το 2019 έως το 2008.

Η αγάπη μας για το ποδόσφαιρο και η δέσμευσή μας για την ανάπτυξη των νέων αθλητών μας έχει καθοδηγήσει σε αυτήν την επίδοξη σεζόν. Στο ATHLOPOLIS CLUB – FOOTBALL ACADEMY  δεν είναι μόνο ένας χώρος εκμάθησης του παιχνιδιού, αλλά και ένας χώρος κοινότητας όπου τα παιδιά μπορούν να μάθουν περισσότερα από το ποδόσφαιρο, όπως την ομαδικότητα, την προσήλωση και την αυτοπεποίθηση.

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει και είμαστε εδώ για να υποδεχθούμε τους μικρούς μας αθλητές. Είτε είστε έμπειροι παίκτες είτε αρχάριοι, το ATHLOPOLIS CLUB – FOOTBALL ACADEMY προσφέρει μια φιλική και ενδυναμωτικό περιβάλλον για όλους.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να δηλώσετε συμμετοχή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 6944188778. Είμαστε εδώ για να απαντήσουμε σε όλες σας τις ερωτήσεις και να σας καθοδηγήσουμε στη διαδικασία εγγραφής.

Ελάτε να μοιραστούμε μαζί τη χαρά του ποδοσφαίρου και να δημιουργήσουμε αξέχαστες στιγμές στην 20ή σεζόν του ATHLOPOLIS CLUB – FOOTBALL ACADEMY! ⚽️🏆

 

Η 20ή σεζόν της Ακαδημίας μας έρχεται! ⚽️
Έναρξη προπονήσεων : Τρίτη 29.8!
Ηλικίες : 2019 έως 2008!
Οι εγγραφές ξεκίνησαν 📌
τηλέφωνο επικοινωνίας : 6944188778
———
Athlopolis Club 🧡

Δημοσιεύτηκε από Athlopolis Club – football academy στις Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2023

AthlopolisClub
7 Αυγούστου, 2023

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *