Η πολυσύχναστη ακαδημία μας, που για πολλά χρόνια αποτέλεσε αγαπημένο προορισμό για νεαρούς αθλητές, συνεχίζει στους χώρους του «Calcetto», δημιουργώντας μια νέα αρχή γεμάτη δυνατότητες.

Το αθλητικό κέντρο «Αθλόπολις» ξεκίνησε την λειτουργία του πριν από 20 χρόνια, προσφέροντας δύο γήπεδα ποδοσφαίρου διαστάσεων 8×8 και φιλοξενώντας μια δυναμική ακαδημία ποδοσφαίρου. Μέσα από αυτήν, δεκάδες νεαροί αθλητές έκαναν τα πρώτα τους βήματα στον κόσμο του ποδοσφαίρου, αποκτώντας τις απαραίτητες δεξιότητες και γνώσεις για το άθλημα. Πολλοί από αυτούς τους νέους αθλητές κατάφεραν να συνεχίσουν την ποδοσφαιρική τους πορεία σε επαγγελματικά ποδοσφαιρικά σωματεία ή ακόμα και σε εθνικές κατηγορίες.

Η συνεισφορά του «Αθλόπολις» στην διάδοση του αθλητισμού και στην δημιουργία νέων αθλητών είναι αδιαμφισβήτητη. Πέρα από την προώθηση της φυσικής δραστηριότητας, το κέντρο συνέβαλε επίσης στην διαμόρφωση ανθρώπων με αξίες και προσφορά στην τοπική κοινωνία. Έχουμε ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο για τους νεαρούς αθλητές και τον αθλητισμό, στην νέα τοποθεσία μας στο «Calcetto» φέρνει μια νέα ευκαιρία για ανάπτυξη και ανάδειξη του αθλητικού ταλέντου.

Η απόφαση για τη μεταφορά της ακαδημίας στους χώρους του «Calcetto» ανοίγει τον δρόμο για μια νέα φάση εξέλιξης και ευκαιρίες. Οι νέοι αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους, να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και να βιώσουν τη χαρά του αθλητισμού με νέον ενθουσιασμό και αφοσίωση.

Οι πόρτες του «Αθλόπολις» κλείνουν, αλλά η κληρονομιά του συνεχίζεται μέσα από την ακαδημία μας. Με το πνεύμα του αθλητισμού και την προσήλωση στην ανάπτυξη νέων ταλέντων, συνεχίζουμε να εμπνέουμε και να καθοδηγούμε τις νέες γενιές προς μια λαμπρή αθλητική και προσωπική πορεία.  

AthlopolisClub
24 Αυγούστου, 2023

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *